ГоловнаНовини19.09.2022, 09:52

КРАІЛ долучилася до заяви регуляторів азартних ігор про наміри щодо нелегальних операторів

Під час онлайн-засідання робочої групи GREF з питань правозастосування представники Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей долучилися до заяви регуляторів азартних ігор про наміри щодо нелегальних операторів.

До онлайн-зустрічі приєдналися представники органів-регуляторів різних країн: Нідерландів, Норвегії, Швеції, Болгарії, України, Великобританії, Польщі, Данії, Естонії, Литви, Угорщини.

Під час заходу учасники розглянули наступні питання:

  • можливі ризики реклами нелегальних азартних ігор під час Чемпіонату світу з футболу 2022;
  • обмін інформацією про санкції щодо нелегальних азартних ігор;
  • заяву регуляторів азартних ігор про наміри щодо нелегальних операторів.

У першому блоці питань представники регуляторів ділилися думками щодо механізмів блокування нелегального гемблінгу під час матчів, зокрема аналізували засоби, які пропонують різні країни з протидії розповсюдженню реклами нелегальних азартних ігор.

Стосовно питання санкцій представники регуляторів розглянули можливість обміну списками операторів, які мають ліцензію, а також обміну результатами санкцій та відкритими статистичними даними щодо нелегалів на гральному ринку.

Крім того, учасники обговорили питання, що стосувалися цифрових послуг у контексті їх впливу на захист персональних даних.

Довідково. Європейський форум регуляторів грального бізнесу/Gaming Regulators European Forum (GREF) — форум, на якому європейські регулятори азартних ігор та лотерей можуть обмінюватися думками та актуальною інформацією, а також обговорювати і формувати політику з питань регулювання азартних ігор та лотерей. У лютому 2022 року КРАІЛ стала членом GREF. На початку війни Комісія звернулася листом з проханням підтримати Україну в її боротьбі з росією та розповсюдити серед усіх учасників форуму інформацію щодо російської агресії в Україні. КРАІЛ отримала позитивну відповідь та поширення інформації, а також цілковиту підтримку від спільноти GREF.

 

photo_site.png

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...