ГоловнаНовини26.08.2022, 09:53

КРАІЛ розпочато перевірки діяльності організаторів азартних ігор

Зважаючи на обставини, що склались у суспільстві, та небезпеки, що становить для окремих громадян сфера азартних ігор, за рішенням Кабінету Міністрів України Комісії з регулювання азартних ігор було надано право проводити позапланові перевірки у сфері організації та проведення азартних ігор. 

Перша перевірка діяльності та дотримання вимог норм законодавства відбулась 19-20 серпня на підставі звернення громадянина В. Позаплановий захід державного нагляду було здійснено у залі гральних автоматів, що розміщується у місті Києві. У ході перевірки було виявлено окремі порушення вимог законодавства. Частково порушення були усунуті організатором азартних ігор під час проведення перевірки

КРАІЛ продовжує відстоювати інтереси громадян, стояти на варті дотримання захисту прав гравців та принципів відповідальної гри, тож закликаємо організаторів азартних ігор неухильно дотримуватись вимог законодавства!

Довідково. Відповідно до Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» повторне порушення вимог Закону та ліцензійних умов протягом календарного року є підставою для анулювання ліцензії.

IMG_4716.PNG

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...