ГоловнаНовини09.08.2022, 11:39

КРАІЛ нагадує щодо своєчасності повідомлення про будь-які зміни даних, зазначені у документах організатора азартних ігор

Для організації належної взаємодії та обміну інформацією між КРАІЛ та організаторами азартних ігор наголошуємо на дотриманні вимог законодавства України щодо своєчасності повідомлення про виникнення будь-яких змін даних.

Стаття 15 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» визначає обов’язки організатора азартних ігор. Зокрема, повідомляти Уповноважений орган про будь-які зміни даних, зазначені у документах організатора азартних ігор, що зберігаються в ліцензійній справі впродовж строку, встановленого законом.

Ліцензійні умови провадження діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор також зобов’язують ліцензіата повідомляти органу ліцензування про будь-які зміни даних, зазначених у документах організатора азартних ігор, що зберігаються в ліцензійній справі, протягом одного місяця з дня, наступного за днем їх настання. Інформація про зміни даних надсилається у будь-який зручний для ліцензіата спосіб (нарочно, поштовим відправленням або в електронному вигляді) у довільній формі разом з документами або засвідченими в установленому порядку копіями, які підтверджують такі зміни.

На жаль, війна триває, але ринок азартних ігор поступово адаптується до роботи в нових умовах. Деякі організатори азартних ігор змінюють своє місцезнаходження, адресу електронної пошти тощо, і не завжди КРАІЛ отримує інформацію про такі зміни та, відповідно, не має змоги здійснювати належну взаємодію та обмін інформацією з ліцензіатами.

Тому, наголошуємо на дотриманні вимог Закону та Ліцензійних умов у частині забезпечення отримання Вами кореспонденції за своїм місцезнаходженням і повідомлень в електронному вигляді за адресою електронної пошти, зазначеною у заяві про отримання ліцензії, та у випадку будь-яких змін, зокрема, щодо місцезнаходження та адреси електронної пошти, повідомляти КРАІЛ у строки та спосіб, визначені законодавством.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...