ГоловнаНовини22.04.2022, 16:35

До уваги організаторів: як повідомити про закриття грального закладу з дотриманням вимог чинного законодавства

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабний військовий напад на Україну. Держава-агресор – росія посягнула на суверенітет нашої держави, життя мирного населення, економічний розвиток України.

Внаслідок військової агресії частина території України опинилась у зоні проведення активних бойових дій. Зважаючи на те, що людське життя є найвищою цінністю в сучасному світі, організатори азартних ігор, гральні заклади яких опинились у зоні активних бойових дій, з метою збереження життя своїх працівників були вимушені призупинити свою діяльність та закрити гральні заклади.

Зокрема, з початку військової агресії росії про тимчасове закриття 39 гральних закладів КРАІЛ поінформували 12 організаторів азартних ігор. На жаль, окремі організатори азартних ігор повідомили про закриття гральних закладів у довільній формі (без дотримання вимог чинного законодавства). 

Відтак, звертаємо увагу, що відповідно до пункту 18 Ліцензійних умов, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2020 року №1341, організатор азартних ігор має повідомляти орган ліцензування про закриття грального закладу протягом трьох робочих днів після такого закриття за формою згідно з додатком 7.

Разом з тим КРАІЛ з розумінням ставиться до ситуації, що склалась на ринку азартних ігор та усвідомлює наявні ризики в умовах воєнного стану для діяльності організаторів азартних ігор, які разом з усією Україною докладають можливих зусиль, спрямованих на захист життя своїх співробітників, свободи, миру в Європі та світі, оборону Української держави.

Все буде Україна!

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...