ГоловнаНовини22.03.2022, 11:32

Щодо припинення проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю)

​​КРАІЛ повідомляє, що відповідно до постанови Кабміну №303 від 13.03.2022 року, проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду на період воєнного стану припинено. 

Таким чином, виконання рішення КРАІЛ №749 «Про затвердження Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей на 2022 рік» у зв’язку із запровадженням воєнного стану на території України припиняється. 

Від 24.02.2022 року організатори азартних ігор почали приймати рішення про закриття гральних закладів у зв‘язку з неможливістю провадження діяльності на період дії режиму воєнного стану та проведенням активних бойових дій в містах України.

Так, станом на 21.03.2022 року КРАІЛ отримала повідомлення від 8 організаторів азартних ігор щодо закриття 27 гральних закладів у різних регіонах України.

В свою чергу нагадуємо, що організатори азартних ігор зобов’язані дотримуватися вимог Закону, ліцензійних умов, що регулюють провадження того виду господарської діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор, на який вони мають ліцензію, а також інших нормативно-правових актів України та належним чином виконувати свої обов’язки перед гравцями.

Водночас Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей висловлює вдячність організаторам азартних ігор, які під час військової агресії росії проти України надали фінансову допомогу Збройним силам України.

Тримаємося, адже переможемо — тільки разом!

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...