ГоловнаЦікаві статті16.02.2024, 08:55

Заява про обмеження: підстава подання – отримання житлової субсидії

У разі якщо особа (її сім’я) отримує житлову субсидію чи пільги на сплату житлово-комунальних послуг та при цьому така особа зловживає азартними іграми, члени сім’ї першого ступеня споріднення мають право на обмеження її участі в азартних іграх.

Для цього необхідно подати заяву про обмеження до КРАІЛ та вказати підставу обмеження – особа або члени її сім’ї отримують житлову субсидію чи пільги на сплату житлово-комунальних послуг.

При обранні цієї підстави обмеження в обґрунтуванні можна зазначити інформацію:

  • про участь особи в азартних іграх (тривалість гри, здатність її припинити тощо) та їх вплив на гравця, його родинні відносини чи інші сфери життя;

  • яка підтверджує отримання гравцем (сім’єю) житлової субсидії чи пільг на сплату житлово-комунальних послуг;

  • про інші відомості, обставини, докази, які, на думку заявника, підтверджують обґрунтування підстави обмеження;

  • щодо мети застосування такого обмеження (для захисту фінансового стану особи/сім’ї, для уникнення негативних наслідків участі в азартних іграх тощо).

Звертаємо увагу, що необхідно чітко подавати обґрунтування, вказуючи на конкретні факти та зв’язки між участю в азартних іграх і обраною підставою для обмеження. Окрім цього, надані до заяви документи мають бути засвідчені особою, якою вони подані (крім оригіналів).

Пам’ятайте, що зазначення повної та достовірної інформації дозволить КРАІЛ швидко визначити наявність обґрунтованих підстав для введення обмежень та внести відомості про особу до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх.

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...