ГоловнаЦікаві статті03.11.2023, 14:45

Як подати особисто заяву про самообмеження?

Якщо у вас немає електронного підпису чи з інших причин немає можливості подати заяву про самообмеження в електронному вигляді, ви можете особисто подати таку заяву будь-якому організатору азартних ігор або КРАІЛ з одночасним пред’явленням документа, що посвідчує особу.

Організатор азартних ігор зобов’язаний прийняти заяву, незалежно від того, чи зареєстровані ви у гральному закладі. Бланки заяв про самообмеження розміщуються у доступному для гравців та відвідувачів місці в кожному гральному закладі. Ознайомитися з адресами найближчих до вас гральних закладів можна за посиланням.

Також отримати допомогу у заповненні та подані заяви про самообмеження можна у КРАІЛ за адресою: вул. Бориса Грінченка, 3, м. Київ, телефон безкоштовної гарячої лінії: 0(800) 501377.

Самообмеження – це правильне рішення у разі втрати контролю над процесом азартної гри. Гравець може обмежити себе в участі в азартних іграх строком від 6 місяців до 3 років. Встановлене обмеження починає діяти з моменту внесення відомостей до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх, та не підлягає відкликанню до закінчення строку обмеження.

Як подати заяву про самообмеження – за посиланням.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...