ГоловнаНовини01.05.2023, 09:55

За результатом злагодженої роботи КРАІЛ та правоохоронців зафіксовано зменшення кількості нелегальних гемблінг-вебсайтів

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей протягом своєї діяльності виявляє та передає до правоохоронних органів інформацію про функціонування вебсайтів, які здійснюють діяльність з організації та проведення азартних ігор на території України без відповідних ліцензій, у тому числі дзеркала вебсайтів, які є тимчасовими майданчиками для здійснення нелегальної діяльності.

За результатом опрацювання наданої КРАІЛ інформації Бюро економічної безпеки звертається до Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій щодо блокування доменних імен нелегальних організаторів азартних ігор.

Так, за весь час діяльності КРАІЛ виявила 1895 нелегальних гемблінг-вебресурсів. Для актуалізації інформації щодо стану функціонування нелегальних вебсайтів Комісія провела пошуково-аналітичну роботу, за результатом якої станом на 17 квітня 2023 року встановлено, що діяльність з організації і проведення азартних ігор здійснюються лише на 727 вебсайтах з усього масиву раніше виявлених, інші ж змінили своє цільове призначення або унеможливили доступ до азартних ігор. Детальніше в інфографіці.

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...