ГоловнаСтатті та публікації23.06.2021, 13:45

Вітання з Днем державної служби України!

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з Днем державного службовця!

Прийміть вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня державної служби. Щороку 23 червня ми відзначаємо своє професійне свято!

Висловлюю Вам велику вдячність за те, що Ви стоїте на захисті державних інтересів України, адже саме через Вашу діяльність ми будуємо сучасну незалежну європейську державу. Вірно, чесно, шляхетно служити своєму народові та державі в ім’я її процвітання в усі часи є почесним обов’язком.

Саме на Вас покладається велика відповідальність у виконанні завдань та функцій держави, адже від Вашого професіоналізму, компетентності, відданості справі значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень у державі загалом. Звичайно, ця праця є складною та часом виснажливою, але народ очікує від нас професійності, високої моральності, патріотизму й безумовно дотримання законності.

Бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України. Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою Голова КРАІЛ Іван РУДИЙ

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...