ГоловнаПроєкти регуляторних актів04.07.2022, 10:08

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку інспектування гральних закладів»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Порядку інспектування гральних закладів» (далі – проєкт рішення), розробленого на виконанняпунктів 27, 28 частини першої статті 8 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», абзаців тридцять сім, тридцять вісім підпункту 1 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 891, якими визначено, що КРАІЛ відповідно до покладених на неї завдань реалізує державну політику у сфері організації та проведення азартних ігор, зокрема,  призначає осіб для моніторингу гральних закладів та затверджує порядок інспектування гральних закладів.

Метою проєкту рішення є визначення процедури проведення інспектування гральних закладів особами призначеними для моніторингу гральних закладів, в яких організовуються та проводяться азартні ігри.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 590 57 14.

Відповідальна особа — Тарас Скоробагатько, головний спеціаліст відділу  стандартів ліцензування та сертифікації  департаменту методології.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Консультації з громадськістю».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...