ГоловнаПроєкти регуляторних актів18.06.2021, 09:47

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Переліку відомостей, які відображаються в Єдиному реєстрі державних лотерей, запроваджених в Україні»

Повідомляємо про початок електронних консультацій щодо проєкту рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей «Про затвердження Переліку відомостей, які відображаються в Єдиному реєстрі державних лотерей, запроваджених в Україні», розробленого на виконання вимог абзацу третього частини третьої статті 5 Закону України «Про державні лотереї в Україні», абзацу четвертого підпункту 2 пункту 4 Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. № 891.

Проєктом рішення затверджується перелік відомостей, які повинні відображатися в Єдиному реєстрі державних лотерей, запроваджених в Україні, з метою подальшого його ведення КРАІЛ шляхом внесення відомостей про державні лотереї за відповідним поданням оператора державних лотерей.

Оскільки Єдиний реєстр державних лотерей, запроваджених в Україні, є відкритим для безоплатного публічного доступу до нього, дія рішення поширюватиметься на фахівців КРАІЛ, операторів державних лотерей та всіх зацікавлених осіб.

Прийняття проєкту рішення дозволить забезпечити інформування учасників лотерей про назви державних лотерей, запроваджених в Україні, операторів таких лотерей та періоду їх проведення. Реалізація проєкту рішення не матиме негативного впливу на ринкове середовище, забезпечить захист прав та інтересів суб’єктів господарювання, громадян і держави.

Обґрунтовані зауваження та пропозиції до проєкту рішення (з обов’язковим зазначенням усіх аргументів, обґрунтувань, посилань на законодавство, інше щодо необхідності врахування зауважень/пропозицій) просимо надсилати листом разом з протоколом розбіжностей протягом 15 днів з дня його оприлюднення до КРАІЛ в електронній формі у форматі doc. на електронну адресу: info@gc.gov.ua.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення — (044) 234 50 05.

Прізвище, ім’я відповідальної особи — Сапоненко Тетяна, начальник відділу стандартів оцінки ризиків, методології інспекційних перевірок, заходів реагування та впливу.

Звіт за результатами проведення електронних консультацій з громадськістю не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті КРАІЛ в рубриці «Консультації з громадськістю».

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...