ГоловнаНовини18.03.2024, 08:27

КРАІЛ про результати позапланових перевірок

З початку 2024 року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей за результатами здійснення позапланових заходів державного нагляду у сфері організації та проведення азартних ігор застосувала до чотирьох ліцензіатів стягнення у вигляді штрафів на загальну суму 14 млн грн.

Так, на підставі звернень громадян КРАІЛ було проведено позапланові перевірки діяльності організаторів азартних ігор, що здійснюють діяльність з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет.

За результатами перевірок було виявлено порушення ліцензіатами процедури ідентифікації гравців, інформацію щодо яких було включено до Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх.

Відповідно до частини третьої статті 58 Закону, КРАІЛ застосувала до організаторів азартних ігор стягнення у вигляді штрафів.

Нагадаємо, що 7 листопада 2023 року Урядом прийнято постанову №1167, якою КРАІЛ надано право здійснювати позапланові заходи державного нагляду (контролю) у сфері організації та проведення азартних ігор та у лотерейній сфері на період дії воєнного стану.

 

 

×
Помилка...
Некоректний ввод...
Невірний захісний код...